Medlemsförmåner

Att vara medlem i Askersunds BK ger dig en rad förmåner

• Utnyttja klubbområdet och belyst appellplan med tillgång till agilityhinder* och tränings material som finns i en låda på altanen (då området inte är uthyrt eller då det är avlyst i 1 vecka under året, p.g.a. älgjakt.) Koden till bommen får du av din instruktör eller av någon i styrelsen.
    *För att få använda agilityhindren krävs det att du har gått en grundkurs i agility. Kontakta utbildningsansvarig om du är intresserad.
  • Under vintern finns det möjlighet att träna i klubbstugan. Rummet är ca 7×4 meter.
  • Klubben bjuder alla ekipage på en tävlingsstart (endast för medlemmar som tävlar för ABK).
  • Starta gratis på klubbens alla Klubbmästerskap. Inofficiell och officiell (endast för medlemmar som tävlar för ABK).
  • Klubbmedlemmar som kvalat till SM inom SBK grenar där dom representerar klubben, har möjlighet att ansöka om Klubbens SM stipendium. Ansökan skickas till styrelsen (endast för medlemmar som tävlar för ABK).
  • Vara med och tävla om klubbens alla utmärkelser som delas ut på årsmötet.
  • Låna klubbens chipläsare.
  • Låna böcker i klubbens lilla bibliotek.
  • Delta i klubbens medlemsmöten och påverka klubbens verksamhet.
  • Delta i klubbens alla aktiviteter så som kurser, föreläsningar, träningar och fester.
  • Vara med i kommitté och själv anordna aktiviteter.
  • Olycksfallsförsäkring i organiserad verksamhet. Läs mer om försäkringen
  • Tidningen Brukshunden hem i brevlådan.

Många av våra förmåner kan vi ha eftersom vi är är tekniska arrangörer på Askersunds utställning varje år där vi drar in en större del av vår ekonomi. Därför är det väldigt viktigt att vi alla klubbmedlemmar hjälps åt att genomföra utställningen. Anmäl dig som funktionär redan nu till Viktoria Nilsson mitzytaiga@hotmail.com